Theo Langendam

                                          Theo Langendam (1949), Nederlands Kunstschilder.

Werkt afwisselend in Frankrijk  en Nederland. RKD, zijn werk staat vermeld bij het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie in Den Haag.  Hij participeerde in meerdere groepstentoonstellingen in Nederland. Zijn werk omvat de belangrijkste stromingen in de moderne geschiedenis van de schilderkunst. Aanvankelijk werkte hij in een impressionistische stijl. Rond zijn vijfentwintigste bestudeerde hij het kubisme en daarna  heeft zijn werk meer expressionistische en abstracte kenmerken. Hij vervaardigde vele aquarellen en gouaches als voorbereiding op zijn schilderijen, die op zichzelf zijn vakmanschap, zijn gevoel voor kleur en zijn grote inventiviteit voor vormen weergeven.  Zijn abstracte schilderijen zijn in toenemende mate grafisch en kleurrijk met zorgvuldig op elkaar afgestemde verhoudingen in lijnen, kleuren en geometrische vormen.  

 

TEVREDENHEIDS GARANTIE

Prijs inclusief Verzending.

modern-art-sales.nl 7-dagen 100% geld terug garantie verzekerd U van een veilige aankoop. Indien om enige reden U niet tevreden bent met Uw aankoop, kunt U het schilderij retourneren en helpen wij U om een ander kunstwerk te vinden van dezellfde kunstenaar.

Schilderijlijsten op Aanvraag Leverbaar

Lijsten zijn voor elk formaat in het atelier beschikbaar of zijn naar eigen keuze leverbaar.

PRESENTATIE VAN HET SCHILDERIJ

Voor de prijs van €200 komen wij naar Uw adres binnen Nederland voor een presentatie en kunt U kiezen voor aankoop en prijsonderhandeling.

AFHALEN en BEZICHTIGEN en BIEDEN

Maak een afspraak per Email